Type and press Enter.

Asztalfoglalás

KEDVES VENDÉGÜNK!

Mielőtt asztalt foglal, kérjük olvassa el alábbi foglalási feltételeinket valamint az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.

Asztalfoglalásra nyitva tartási időben (minden nap 12.00 – 24.00) telefonon a +36 30 779 75 45 telefonszámon vagy 0-24 órában online, az alábbi felületen van lehetőség.

Kérjük, hogy asztalfoglaláskor a foglalni kívánt létszámba kortól függetlenül a gyermekeket is számolják bele!

Asztalát a foglalt időponttól számított 15 percig tartjuk. Kérjük késését jelezze felénk telefonon, mivel rendszerünk 15 perc után automatikusan törli az asztalfoglalást. Késés esetében nem tudjuk meghosszabbítani az itt tartózkodás idejét.

Felhívjuk figyelmét, hogy éttermünkben számlabontás 4 fős létszám felett nem lehetséges.

All you can eat and drink fogyasztás esetében asztalt hétköznap ebédidőben 2 óra, vacsoraidőben illetve hétvégén és ünnepnapokon 2,5 óra időtartamra tudunk biztosítani. Amennyiben hosszabb ideig szeretne maradni ezt az All you can eat and drink rendszerben érvényes hosszabbítási ár felszámításával az étterem telítettségének függvényében tudjuk biztosítani.

All you can eat and drink fogyasztás esetében a végleges és tényleges létszámot maximum az eredeti létszám 10%-val legkésőbb 12 órával a foglalás időpontját megelőzően van lehetősége módosítani. A 12 órán belül jelzett változtatásokat nem tudjuk már figyelembe venni, a helyszínen +/-1 fő korrekciót áll módunkban eszközölni.

A’la carte fogyasztás esetében 8 főig 2 óra, 8 fő felett 2,5 óra időtartamban biztosítunk asztalt. Ha ennél hosszabb ideig szeretne maradni kérjük, a foglalás során jelezze, de biztosítani csak az étterem foglaltságának függvényében tudjuk.

Konyhánk minden esetben 1 órával korábban zár, mint az étterem, ezt kérjük vegyék figyelembe érkezésnél, foglalásnál egyaránt. 

Amennyiben A’la carte foglalásban szereplő létszámon változtatni kíván, kérjük hogy a foglalt időpontot minimum 12 órával megelőzően tájékoztassa éttermünket.


ASZTALFOGLALÁS ONLINE:

A 7 – 20 fő közötti All you can eat and drink és a 7 – 12 fő közötti A’la carte foglalások véglegesítéséhez bankkártya adatok megadása szükséges. 
A foglalás csak a bankkártya adatok megadása után érvényes, a rendszer által küldött visszaigazoló emaillel.
A lemondás a foglalt időpontot minimum 12 órával megelőzően díjmentes. A bankkártyát foglaláskor NEM terheljük meg. A bankkártya terhelése csak meg nem jelenés vagy 12 óránál rövidebb késédelmes lemondás esetén történik meg.
A meg nem jelenés vagy a 12 órán belül lemondott foglalások esetében 5000 ft / fő lemondási díjat számítunk fel a foglaláskor rögzített bankártyán.

Felhívjuk figyelmét, hogy éttermünkben számlabontás 4 fős létszám felett nem lehetséges.

ASZTALFOGLALÁS EMAILBEN:

20 fő feletti All you can eat and drink és 12 fő feletti A’la carte foglalás kizárólag e-mailben lehetséges az asztalfoglalás, az info@aperegina.hu e-mail címen.

Csoportos foglalás esetében foglaló megfizetése szükséges, a foglalás csak az összeg beérkeztét követően a visszaigazolásunkkal együtt érvényes.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy email üzenetekre kollégáink munkanapokon 12 és 20 óra között válaszolnak. A munkaidőn túl, valamint hétvégén és munkaszüneti napokon beérkezett üzeneteket az azt követő első munkanapon tudjuk feldolgozni.

Egy asztalon csak egy fogyasztási forma választására van lehetőség, vagy „All you can eat and drink” vagy „A’la carte” fogyasztásra van lehetőség. 

Bármilyen kérdés esetén keressen minket bizalommal telefonon vagy emailben!


FIZETÉSI MÓDOK ÉTTERMÜNKBEN

Éttermünkben készpénzzel és szinte az összes bankkártya típussal (American Express is) fizethet.
Ezeken felül elfogadjuk még az OTP, MKB és K&H SZÉP kártyákat is.

Ape Regina Olasz Étterem - korlátlan étel-, és italfogyasztás