Type and press Enter.

Asztalfoglalás

KEDVES VENDÉGÜNK!

Mielőtt asztalt foglal, kérjük olvassa el alábbi foglalási feltételeinket valamint az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.

Az asztalfoglalást 15 percig tartjuk. Amennyiben nem kerül jelzésre a késés, 15 perc után rendszerünk automatikusan törli a foglalást.


Asztalt hétköznap ebédidőben 2 óra, vacsoraidőben illetve hétvégén 2,5 óra időtartamra tudunk biztosítani.
Késés esetében nem tudjuk meghosszabbítani az itt tartózkodás idejét.

Konyhánk minden esetben 1 órával korábban zár, mint az étterem, ezt kérjük vegyék figyelembe érkezésnél, foglalásnál egyaránt. 


ASZTALFOGLALÁS ONLINE:

A 7 -20 fő közötti online foglalások esetében bankkártya adatok megadása szükséges. A foglalás csak a bankkártya adatok megadása után érvényes, a rendszer által küldött visszaigazoló emaillel.
A bankszámlán semmilyen pénzmozgás nem történik, csak abban az esetben, ha a Megrendelő nem érkezik meg és a foglalás a határidőn belül nem kerül lemondásra.
A lemondás a foglalt időpontot minimum 12 órával megelőzően díjmentes. A 12 órán belül lemondott foglalások esetében az 5000 ft / fő letéti összeg felszámításra kerül.

ASZTALFOGLALÁS EMAILBEN:

20 fő felett kizárólag e-mailben lehetséges az asztalfoglalás, az info@aperegina.hu e-mail címen.

Csoportos foglalás esetében foglaló megfizetése szükséges, a foglalás csak az összeg beérkeztét követően a visszaigazolásunkkal együtt érvényes.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy email üzenetekre kollégáink munkanapokon 12 és 20 óra között válaszolnak. A munkaidőn túl, valamint hétvégén és munkaszüneti napokon beérkezett üzeneteket az azt követő első munkanapon tudjuk feldolgozni.

Amennyiben a foglalásban szereplő létszámon változtatni kíván, kérjük hogy a foglalt időpontot minimum 48 órával megelőzően tájékoztassa éttermünket, ellenkező esetben csak 1 fő létszámkorrekcióját áll módunkban elfogadni.

Számlabontás 4 fő felett nem lehetséges.

Egy asztalon csak egy fogyasztási forma választására van lehetőség, vagy „All you can eat and drink” vagy „A’la carte” fogyasztásra van lehetőség. 

Bármilyen kérdés esetén keressen minket bizalommal telefonon vagy emailben!


FIZETÉSI MÓDOK ÉTTERMÜNKBEN

Éttermünkben készpénzzel és szinte az összes bankkártya típussal (American Express is) fizethet.
Ezeken felül elfogadjuk még az OTP, MKB és K&H SZÉP kártyákat is.

Ape Regina Olasz Étterem - korlátlan étel-, és italfogyasztás