ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK
(ÁSZF)

Kapcsolat:


Cég neve: Ape Regina Kft.
Postázási címe: 1065 Budapest, Podmaniczky u. 18. fsz.
Székhelye: 1065 Budapest, Podmaniczky u. 18. fsz.
Telefon: +36 30 779 7545
Email: info@aperegina.hu
Adószám: 23425679-2-42
Cégjegyzékszám: Cg.01-09-965085


ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK
Jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) tárgyát a Ape Regina étterembe történő foglalás előlegének online kártyás fizetés révén történő megrendelési feletételei képezik. A szolgáltatás tárgya, hogy a Megrendelő részére a Szolgáltató lehetőséget biztosít foglalása megerősítésére olyan formában, hogy a Megrendelő a foglalás teljes-, vagy részösszegét kártyás fizetés igénybevételével saját döntése alapján azonnal teljesíti az étterem részére. Ezt a Szolgáltató a megadott email címre kiállított előleg számlával érvényesíti. A Megrendelő személyes adatainak kezeléséről a fenti Adatkezelési Tájékoztató rendelkezik.
A Megrendelő a honlap használatával tudomásul veszi az alábbiakat:

Regisztráció
A vásárlás minden esetben regisztrációhoz kötött. A regisztráció a +36 30 779 7545 telefonszámon kezdeményezhető. A Megrendelő köteles a regisztráció során kollégáink által a kért személyes adatokat (név, email cím, telefonszám), valamint számlázási adatokat a valóságnak megfelelően megadni.

A vásárlás folyamata
A regisztráció során megadott adatokkal a Megrendelő részére az étterem előlegszámlát állít ki, melyet a megadott email címre továbbít az egyedi, kártyás online fizetési link megküldésével. A linkre kattintva a Megrendelő a személyes adataival kitöltött, zárt rendszerű online felületre érkezik, ahol az előzetesen egyeztetett összeget bankkártyájával kifizetheti. A beérkezett összegről – a számlára kerülés után – 24 órán belül visszaigazolást küldünk a regisztráció során megadott email címre.

Regisztráció törlése
A Megrendelő jogosult a regisztrációját bármikor törölni a Szolgáltató info@aperegina.hu email címére küldött üzenetben. A regisztráció törlését Szolgáltató megfelelő azonosításhoz és ahhoz köti, hogy a törlésre vonatkozó email a Megrendelő fiókjához megadott email címről érkezzen, hogy biztosan megállapítható legyen, hogy a regisztráció törlését az arra jogosult kezdeményezte. A Megrendelő felhasználói adatai a törlést követően azonnal eltávolításra kerülnek a rendszerből, ez azonban nem érinti a már leadott rendelésekhez kapcsolódó adatok és dokumentumok megőrzését, nem eredményezi ezen adatok törlését. Az eltávolítás után az adatok visszaállítására többé nincs mód.

Elállási jog és a rendelés lemondása
A bankkártyával kifizetett előlegeket a foglalás teljes lemondása esetén a visszaélések elkerülése érdekében a lentebb feltüntetett feltételekkel tudjuk visszatéríteni, ezektől eltérő esetekben nem áll módunkban visszafizetni. Kivételt képez az az eset, amennyiben technikai okból kifolyólag az előleg távozáskor nem vonható le. (pl. késői utalás miatt nem került még éttermünk számláján jóváírásra. Ez esetben távozáskor a teljes egyenleget kell kifizetni.). Amennyiben váratlan okból kifolyólag az előre egyeztetett időpontban a foglalás nem érvényesíthető, a Megrendelő erről a dátumot megelőző min. 7 nappal köteles az éttermet tájékoztatni, az étterem pedig újabb időpont felajánlásával igyekszik a foglalást más időpontra átírni. Az időben jelzett időpont módosítás esetén az előleg összegét az új foglalási időpontra számítjuk.
A lemondás feltételei és költségei:
15 - 8 nappal a foglalt időpont előtt - a befizetett összeg 50%-át felszámítjuk,
7 - 4 nappal a foglalt időpont előtt - a befizetett összeg 75%-át felszámítjuk,
3 - 0 nappal a foglalt időpont előtt - a befizetett összeg 100%-át felszámítjuk.
A bankkártyáról elutalt előleg összegek készpénzre, számlapénzre, egyéb készpénzt helyettesítő fizető eszközre nem válthatók át. Amennyiben a foglalás az étteremmel egyetértésben törlésre kerül, de a foglalás ellenértéke már megfizetésre került, a bankkártyával előre kiegyenlített megrendeléssel kapcsolatos panasz, reklamáció esetén a megrendelt szolgáltatás ellenértékének visszafizetése a bankkártyás fizetés szabályai szerint történik, árreklamációját kérjük írásban jelezze az info@aperegina.hu email címre.

APE REGINA Olasz Étterem © 2023. All Rights Reserved. ⎜ AdatvédelemÁSZF