Edd magad degeszre

– 2 év után is népszerű


2017. 01. 17.     APE REGINA
Edd magad degeszre - 2 év után is népszerű

“Annyit ehetsz, amennyi csak beléd fér!” – 2 éve töretlen az Ape Regina “all you can eat” típusú kínálata

Enni mindenki szeret, az evés örömforrás. Eszünk örömünkben, eszünk bánatunkban, unalmunkban, ünnepekkor… A mediterrán konyha pedig az egyik legnépszerűbb a világon.

Edd magad degeszre - 2 év után is népszerű

Sokan kérdezik tőlünk, hogy mi a titok? Hiszitek, vagy sem, igazából nincs titok. Csak jó minőségű alapanyagokat használunk, tradicionális olasz és mediterrán recepteket készítünk el, az étterem otthonos és hangulatos, elhivatott és szenvedélyes az Ape-csapat és nagyon szeretjük, amit csinálunk. Szerintünk ezért olyan népszerű vendégeink körében az Ape Regina.

Vannak gasztrokalandorok, akik csak alkalmanként portyáznak nálunk. De így két év távlatában már büszkén kijelenthetjük, hogy vendégeink nagy része már törzsvendégünk, “haza jönnek”, ha hozzánk jönnek. Külföldi vendégeink is visszajárnak hozzánk, ha Budapestre látogatnak.

Edd magad degeszre - 2 év után is népszerű

Mindenkinek megvan a maga kedvence: a bruschetta, a lasagne, a házi készítésű tésztáink, a kemencés pizzánk vagy akár a tiramisunk… Egy dologban egyetértenek: a bőséges választék a legvonzóbb és hogy nem kell egyet választani!

Külföldön már régóta kedvelt szokás a családi, baráti összejöveteleket, születésnapokat tölteni így fix áras rendszerben. Szerencsére általunk meghonosodni látszik Budapesten is. Sok előnye van, hiszen nincsenek rejtett költségek, előre kiszámítható, a nagy étvágyúak is jól laknak, és az sem utolsó dolog, hogy az italfogyasztás is benne foglaltatik az árban: korlátlan mennyiségben fogyaszthatsz csapolt sört, a Ház Borát, üdítőt, gyümölcslevet, vizet, teát és kávét.

Több sornyi előétel, háromféle leves, jól megrakott salátabár, mindenféle grillhúsok és halak, tengeri herkentyűk, sokféle házi tészta és temérdek szósz, készételek, grillzöldségek, fatüzelésű kemencés pizzák (több mint húszféle!), de ha arra vágynál, akár hamburger is és egy embermagasságú desszertpult telis-tele ínycsiklandó finomságokkal! Na barátom, ez a dolce vita!

Az a cél vezérel bennünket, hogy végig tudj kóstolni mindent és élvezz ki minden falatot! Ezért az “all you can eat”-ben az egyes adagok eszerint vannak porciózva. Végülis annyiszor szedsz, ahányszor csak kedved tartja!

Nehogy azt hidd, hogy mindig csak ugyanazokkal az ételekkel találkozhatsz nálunk! Szezonálisan és azon belül is naponta változik a kínálat. Hidd el, annyiféle fogást kínálunk, egy jó ideig biztos nem unsz rá!

Ha csak ebédelni ugranál be, fix áras ebédmenükkel is várunk, nem beszélve az a’la carte kínálatunkról, az is megér egy misét!

És ahogy a bella mammák mondják: egyél jót, abból annyit amennyi jólesik, élvezd minden ízét és az étkezés minden pillanatát!

Végül egy igen hasznos tanács: éhesen gyere!

A teljes All You Can Eat kínálatunkat ITT MEGNÉZHETED »

APE REGINA Olasz Étterem © 2022. All Rights Reserved. ⎜ AdatvédelemÁSZF