KAPCSOLATFELVÉTEL

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ape Regina Kft.
1065 Budapest, Podmaniczky u. 18. fsz.
Adószám: 23425679-2-42
Cégjegyzékszám: Cg.01-09-965085

Email: info@aperegina.hu

Telefon: +36-30-779-7545

Nyitva tartás: Hétfő – Vasárnap: 12:00-24:00
Konyhánk minden esetben 1 órával korábban zár, mint az étterem! Kérjük, ezt vegye figyelmbe, mind érkezésnél, mind foglalásnál!

Címünk: 1065 Budapest, Podmaniczky utca 18. (Podmaniczky – Jókai utca sarka)
Éttermünk a város középpontjában mindössze 2 perc sétára található a Nyugati tértől, 1 percre a körútról, 2 perc sétára az Eiffel tértől és az Eiffel tér irodaháztól, 5 percnyire a Nagymező utcától, 5 perc sétára az Oktogontól.

Megközelítés:

Tömegközlekedéssel:

3-as metróval vagy 4-6-os villamossal a Nyugati pályaudvarig, onnan az Oktogon irányába 2 perc séta, a második mellékutca jobbra.

Autóval:

A Nyugati tér irányából a 2 mellékutca jobbra az Oktogon irányába a Teréz körúton. Ha az Oktogon felől érkezik, nem tud majd balra kanyarodni a Teréz körútról, azonban a Nyugati téren vissza tud fordulni.

Ha a Bajcsy Zsilinszky útról érkezik a Deák tér felől, nem tud jobbra behajtani a Podmaniczky utcába, ezért haladjon tovább a Nyugati térig, ott kanyarodjon jobbra, majd a Teréz körúton kanyarodjon le jobbra a második mellékutcán.

Parkolás: Jókai utcai parkolóház és utcán, ami este 8 óráig fizetős.

FIZETÉSI MÓDOK ÉTTERMÜNKBEN

Éttermünkben készpénzzel és szinte az összes bankkártya típussal (American Express is) fizethet.
Ezeken felül elfogadjuk még a Erzsébet Plusz Utalványt, Sodexo Melegétel Pass-t, valamint az OTP, MKB és K&H SZÉP kártyákat is.

Ape Regina / elfogadott kártyatípusok

APE REGINA BUDAPEST